Een stageplaats op het OLV?

Het OLV combineert een lange, degelijke traditie met een moderne onderwijskundige benadering. De school kent een prettige, collegiale werksfeer waarin de leerling centraal staat. Naast het streven naar prima leerresultaten is er veel aandacht voor culturele en sportieve activiteiten. De school trekt leerlingen uit Breda en de wijde omgeving.   

Door een lange traditie op het gebied van begeleiding van nieuwe collega’s en collegiale coaching, staan op onze school de deuren voor elkaar open zodat stagiairs en collega's op een veilige manier met en van elkaar kunnen leren.

Het OLV beschikt over een groot aantal goed getrainde en gemotiveerde werkplekbegeleiders. In combinatie met een bijzonder prettige leerlingenpopulatie, maakt dit onze school tot een aantrekkelijke leerplek voor stagiairs. Omdat ons onderwijs op een kwalitatief hoog niveau ligt, bieden wij tevens graag ruimte aan studenten van 1e graads docentenopleidingen.

Het OLV maakt sinds schooljaar 2020/2021 deel uit van de Brabantse Opleidingschool (BOS). Binnen de BOS leiden Fontys, Hogeschool Rotterdam en TU Eindhoven samen met een groot aantal middelbare scholen in West- en Midden-Brabant studenten op voor het mooiste beroep dat er bestaat: dat van leraar!

Voor meer informatie kijk op: De Brabantse OpleidingsSchool

Mocht je beschikken over een uitstekende motivatie voor het docentschap en voldoende kwaliteit in huis hebben, dan kun je je stageverzoek motiveren in een brief en deze voorzien van CV sturen naar onze opleidingsdocent mevrouw S. van Wingerden (svwingerden@olvbreda.nl).