Kennismaken met het OLV

Zit je in groep 8 dan ga je aan het einde van het schooljaar de overstap maken naar de middelbare school. Hartstikke spannend natuurlijk, want in de brugklas gaat er een hoop veranderen. Je krijgt te maken met nieuwe vakken en docenten, je maakt nieuwe vrienden en vriendinnen en misschien zal je iedere dag een eind moeten fietsen. In ieder geval ga je de komende jaren doorbrengen op de middelbare school en daarom is het belangrijk dat je een school kiest die goed bij je past.

 

Daarom hebben we voor jou, als groep 8-leerling, proeflessen, meemaakmiddagen en het meemaakrondje (een persoonlijke rondleiding met één van je ouders). Op deze middagen maak je het OLV echt mee, kom je sfeer proeven en krijg je een goede indruk hoe het is om als leerling op onze school rond te lopen. Meld je snel aan!

Klik hier voor meer informatie over de PROEFLESSEN
Klik hier voor meer informatie over de MEEMAAKMIDDAG
Klik hier voor meer informatie over het MEEMAAKRONDJE

 

Brochure

Meer weten over het OLV? Vraag dan onze brochure aan, we sturen deze graag toe. Vul het contactformulier op de homepage in en je krijgt de brochure zo snel mogelijk toegestuurd. 


Heb je vragen? Maak een afspraak.

Heb je vragen die je graag (samen met je ouders) wilt stellen aan de afdelingsleider van de brugklas? Maak dan een afspraak (dit kan via het contactformulier op de homepage van onze website) en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.