Kennismaken met het OLV

Zit je in groep 8 dan ga je aan het einde van het schooljaar de overstap maken naar de middelbare school. Hartstikke spannend natuurlijk, want in de brugklas gaat er een hoop veranderen. Je krijgt te maken met nieuwe vakken en docenten, je maakt nieuwe vrienden en vriendinnen en misschien zal je iedere dag een eind moeten fietsen. In ieder geval ga je de komende jaren doorbrengen op de middelbare school en daarom is het belangrijk dat je een school kiest die goed bij je past.

Open Dag

We willen je daar graag bij helpen en daarom hebben we onze meemaakmiddagen en proeflesmiddagen georganiseerd. En natuurlijk is er de online open dag waar je onze school kunt bekijken, op zaterdag 5 februari 2022. Want het OLV, dat moet je meemaken! De online open dag kun je bezoeken via de startknop op onze homepage. Deze staat klaar op zaterdag 5 februari vanaf 10.00 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig, iedereen kan de open dag bezoeken. Je kunt zelf het moment van starten kiezen, ergens tussen 10.00 en 14.00 uur. Om 14.00 uur sluiten we de online open dag.

Heb je vragen? Maak een afspraak.

Heb je vragen die je graag (samen met je ouders) wilt stellen aan de afdelingsleider van de brugklas? Maak dan een afspraak (dit kan via het contactformulier op de homepage van onze website) en we nemen contact met je op.