Kennismaken met het OLV

Zit je in groep 8 dan ga je aan het einde van het schooljaar de overstap maken naar de middelbare school. Hartstikke spannend natuurlijk, want in de brugklas gaat er een hoop veranderen. Je krijgt te maken met nieuwe vakken en docenten, je maakt nieuwe vrienden en vriendinnen en misschien zal je iedere dag een eind moeten fietsen. In ieder geval ga je de komende jaren doorbrengen op de middelbare school en daarom is het belangrijk dat je een school kiest die goed bij je past.

Alle kennismakingsmomenten zijn voor dit schooljaar voorbij. We zijn blij dat we 272 nieuwe brugklassers mogen verwelkomen in schooljaar 2022/2023. Zodra er nieuwe proeflessen of meemaakmiddagen georganiseerd worden, is dat hier terug te lezen. 

Brochure

Meer weten over het OLV? Vraag dan onze brochure aan, we sturen deze graag toe. Vul het contactformulier op de homepage in en je krijgt de brochure zo snel mogelijk toegestuurd. 


Heb je vragen? Maak een afspraak.

Heb je vragen die je graag (samen met je ouders) wilt stellen aan de afdelingsleider van de brugklas? Maak dan een afspraak (dit kan via het contactformulier op de homepage van onze website) en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.