Maak kennis met het OLV

Zit je in groep 8 dan ga je aan het einde van het schooljaar de overstap maken naar de middelbare school. Hartstikke spannend natuurlijk, want in de brugklas gaat er een hoop veranderen. Je krijgt te maken met nieuwe vakken en docenten, je maakt nieuwe vrienden en vriendinnen en misschien zal je iedere dag een eind moeten fietsen. In ieder geval ga je de komende jaren doorbrengen op de middelbare school en daarom is het belangrijk dat je een school kiest die goed bij je past.

Meemaakmiddagen en proeflessen

Om het OLV te leren kennen, laten we je graag sfeer proeven op onze school. Want het is leuk om mee te maken hoe het is, hier leerling te zijn. Klik hier om je aan te melden voor de meemaakmiddagen en klik hier om je aan te melden voor proeflessen

Heb je vragen?

Heb je vragen die je graag (samen met je ouders) wilt stellen aan de afdelingsleider van de brugklas? Maak dan een afspraak (dit kan via het contactformulier op de homepage van onze website) en we nemen contact met je op. 

Contact

Hebben jij of je ouders vragen? Neem dan zeker contact op met Theo Voncken, de afdelingsleider van de brugklas. Je kunt hem bellen, telefoonnummer 076 – 5224707, maar je mag ook een mailtje naar hem sturen: tvoncken@olvbreda.nl.

 

Theo Voncken
afdelingsleider brugklas
tvoncken@olvbreda.nl