Werken op het OLV

Het OLV zoekt:

• een docent Duits, 2e graads
voor 12 lessen aan de onderbouw (eigen uren)

Het betreft een tijdelijke aanstelling t/m het eind van schooljaar 2022-2023.
De ingangsdatum is z.s.m. maar uiterlijk 1 maart 2023.

Belangstellenden kunnen hun sollicitatie bestaande uit een motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk 14 december a.s. e-mailen naar pz@olvbreda.nl t.a.v. mevrouw Rijnen-Kool, conrector.
Voor inlichtingen kunt u contact opnemen via e-mail: pz@olvbreda.nl

Open sollicitaties kunnen gestuurd worden naar: pz@olvbreda.nl
Een stageplaats op het OLV?

Stagiair(e)s zijn zeer welkom op onze school. Op het OLV hechten we veel waarde aan het samen opleiden en begeleiden van onze (toekomstige) leerkrachten. Stagiair(e)s worden op een intensieve manier bij onze school betrokken. Tijdens de stage werk je intensief samen met een goed getrainde en gemotiveerde werkplekbegeleider. Daarbij kun je rekenen op professionele begeleiding op alle aspecten die belangrijk zijn in het ontwikkelpad van een vakbekwame en inspirerende leraar. Omdat ons onderwijs op een kwalitatief hoog niveau ligt, bieden wij tevens graag ruimte aan studenten van 1e docentenopleidingen. Het OLV maakt sinds schooljaar 2020/2021 deel uit van de Brabantse Opleidingschool (BOS). Binnen de BOS leiden Fontys, Hogeschool Rotterdam en TU Eindhoven samen met een groot aantal middelbare scholen in West- en Midden-Brabant studenten op voor het mooiste beroep dat er bestaat: dat van leraar! Voor meer informatie kijk op: www.brabantseopleidingsschool.nl
Beschik je over een uitstekende motivatie voor het docentschap en heb je voldoende kwaliteit in huis? Solliciteer dan naar een stageplaats op het OLV en stuur je motivatiebrief, aangevuld met je CV, naar onze opleidingsdocent Sanne van Wingerden, (svwingerden@olvbreda.nl).