Werken op het OLV

Het OLV heeft de volgende vacatures: 
  • een docent Nederlands, 1e graads
    voor ca. 25 lesuren (1,0 fte).

    Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband, ingaande start schooljaar 2022-2023.

    Belangstellenden kunnen hun sollicitatie bestaande uit een motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk 1 juli 2022 e-mailen naar pz@olvbreda.nl t.a.v. mevrouw Rijnen-Kool, conrector.
    Voor inlichtingen kunt u contact opnemen via e-mail: pz@olvbreda.nl

   een docent tekenen, 1e graads
      voor ca. 18 lesuren.

      Het betreft een vervangingsbaan, ingaande start schooljaar 2022-2023,
      einddatum onbekend.

      Belangstellenden kunnen hun sollicitatie bestaande uit een motivatiebrief en
      curriculum vitae uiterlijk 5 juli 2022 e-mailen naar pz@olvbreda.nl t.a.v. mevrouw
      Rijnen-Kool, conrector. 

      Voor inlichtingen kunt u contact opnemen via e-mail: pz@olvbreda.nl

Een stageplaats op het OLV?

Stagiair(e)s zijn zeer welkom op onze school. Op het OLV hechten we veel waarde aan het samen opleiden en begeleiden van onze (toekomstige) leerkrachten. Stagiair(e)s worden op een intensieve manier bij onze school betrokken. Tijdens de stage werk je intensief samen met een goed getrainde en gemotiveerde werkplekbegeleider. Daarbij kun je rekenen op professionele begeleiding op alle aspecten die belangrijk zijn in het ontwikkelpad van een vakbekwame en inspirerende leraar. Omdat ons onderwijs op een kwalitatief hoog niveau ligt, bieden wij tevens graag ruimte aan studenten van 1e docentenopleidingen.

Het OLV maakt sinds schooljaar 2020/2021 deel uit van de Brabantse Opleidingschool (BOS). Binnen de BOS leiden Fontys, Hogeschool Rotterdam en TU Eindhoven samen met een groot aantal middelbare scholen in West- en Midden-Brabant studenten op voor het mooiste beroep dat er bestaat: dat van leraar! Voor meer informatie kijk op: www.brabantseopleidingsschool.nl

Beschik je over een uitstekende motivatie voor het docentschap en heb je voldoende kwaliteit in huis? Solliciteer dan naar een stageplaats op het OLV en stuur je motivatiebrief, aangevuld met je CV, naar onze vervangend opleidingsdocent Birgitta Verdaasdonk. (bverdaasdonk@olvbreda.nl).