Maak kennis met het OLV

Dit schooljaar zit je in de hoogste klas van de basisschool: groep 8. Een heel leuk jaar, maar ook best spannend, want naar welke school ga je ná dit jaar? We snappen dat dit geen makkelijke keuze is. 

Daarom laten we je graag kennis maken met onze school. Want sfeer proeven, dat is heel leuk én heel belangrijk! Onze brugklasleerlingen hebben alvast een filmpje voor jullie opgenomen zodat je al iets te zien krijgt van onze school. Deze video zie je hierboven staan.

Een persoonlijk gesprek (op afspraak)
Wil je graag, samen met je ouders, je vragen stellen aan de afdelingsleider van de brugklas? Maak dan een afspraak (via het contactformulier op de homepage van onze website) en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen. 

Wilt u alle informatie over het OLV rustig nalezen? Klik op de afbeelding hieronder om de brochure te bekijken. We sturen deze uiteraard ook graag toe. Vul het contactformulier op de homepage in en de brochure komt snel uw kant op.Contact

Hebben jij of je ouders vragen? Neem dan zeker contact op met Theo Voncken, de afdelingsleider van de brugklas. Je kunt hem bellen, telefoonnummer 076 – 5224707, maar je mag ook een mailtje naar hem sturen: tvoncken@olvbreda.nl.

 

Theo Voncken
afdelingsleider brugklas
tvoncken@olvbreda.nl